W tym przepisie użyliśmy masła orzechowego do marynaty do tofu, aby nadać mu fajnego orzechowego smaku
Gotowi na kulinarna podróż do Republiki Konga? No to zaczynamy
Przygotowanie zajmie Ci dosłownie 15 minut, a jest tak pyszne, że musisz tego spróbować
Dzisiaj rozwikłamy jedną z największych tajemnic orzechowego świata. Przy odrobinie szczęścia odpowiemy na pytanie – czym różni się pasta od masła orzechowego? To jedno z tych pytań, które niekiedy pojawia się z tyłu głowy i męczy nas dopóty, dopóki nie znajdziemy na nie odpowiedzi. Ruszajmy więc na poszukiwania!
Szybkie i obłędne kulki z masła orzechowego.
Orzechowo-owsiane ciasteczka to idealny pomysł na szybką przekąskę. Robi się je bardzo szybko, a smakują nieziemsko. Są kruche, mocno orzechowe i rozpływają się w ustach. Spróbujcie raz tych pysznych ciastek orzechowych, a zostaną w waszych przepiśnikach już na zawsze!